Almayer Art & Heritage Hotel, Zadar
 • DOBRODOŠLI U ALMAYER ART & HERITAGE HOTEL
  Šarmantni boutique hotel
  u srcu Zadra
 • EKSKLUZIVNI SMJEŠTAJ
  Odsjednite
  sa stilom
 • CORTE RESTAURANT
  Opušteno fine dining iskustvo
  u tajnom vrtu
 • PONUDE I USLUGE
  Istražite naše posebne ponude
  koje smo pripremili za vas
 • DOGAĐANJA U ALMAYERU
  Pretvorite svako događanje
  u nezaboravno iskustvo

Almayer Art & Heritage Hotel u Zadru, Hrvatska

Almayer Art & Heritage Hotel je jedinstveni Adults-only (14+) boutique hotel u Zadru s 4 zvjezdice. Zahvaljujući svojoj savršenoj lokaciji u povijesnoj jezgri Zadra, ovaj mali, obiteljski hotel nalazi se u neposrednoj blizini svih najvažnijih gradskih znamenitosti. Osim luksuznog smještaja koji se sastoji od šesnaest komfornih dvokrevetnih soba uređenih u stilu suvremenog chic dizajna, Almayer uključuje i ekskluzivni restoran Corte te vlastitu prodajnu umjetničku galeriju. Promišljena kombinacija arhitekture, dizajna, umjetnosti i visoko-personalizirane usluge, svrstava Almayer u najbolje hrvatske boutique hotele te mjesto koje se svakako mora posjetiti prilikom boravka u Zadru i proputovanja obalom Dalmacije. 

1
0

Vaše romantično utočište u Zadru

Dobrodošli u Almayer Art & Heritage Hotel u Zadru. Ovaj jedinstveni chic dizajnerski hotel inspiriran je umjetnošću, a dobio je ime po istoimenom pansionu iz novele Alessandra Baricca "Ocean More".  Hotel se smatra jednim od najboljih boutique hotela za znatiželjne putnike u Hrvatskoj. Njegova karakteristična arhitektura, umjetnička galerija, dizajn interijera i visoko personalizirana usluga stvaraju doživljaj prije voljenog doma, nego li klasičnog hotela. Otkrijte zašto se Zadar i Almayer moraju svakako naći na vašem planu proputovanja Dalmacijom.

Oaza komfora i elegancije

Almayer nudi gostima različite opcije smještaja u dvjema susjednim i nedavno obnovljenim povijesnim zgradama. Glavna hotelska zgrada sadrži devet ekskluzivnih dvokrevetnih soba, recepciju, restoran i bujni mediteranski vrt.  Naših dodatnih sedam luksuznih dvokrevetnih soba nalaze se u susjednoj zgradi preko puta parka te pružaju gostima brojne dodatne mogućnosti. Smještene u monumentalnoj zgradi Bianchini, naše smještajne jedinice u depandansi  odlikuje izniman komfor i dizajn, a posebnost su i balkoni s predivnim pogledom na grad, park i more. Saznajte više o našim različitim opcijama smještaja.

Otisnite se na posebno gastronomsko putovanje

Otkrijte naš restoran Corte i otisnite se na posebno gastronomsko putovanje kroz suvremenu dalmatinsku kuhinju. Naš izvršni chef Klaudio Mrkić povest će vas u kulinarsku avanturu inspiriranu raskošnim jadranskim podmorjem, obalom i zaleđem. Pridružite nam se u čarobnom okruženju Almayerova tajnog vrta, u bilo koje doba dana, za doručak, brunch i večeru, uključujući popodnevni tea-time i večernje signature koktele. Prepustite se bogatim okusima i aromama mediteranskih delicija i internacionalnih klasika, spremljenih kreativnošću, strašću i iskustvom našeg kuharskog tima. 

Iskustva skrojena po Vašoj mjeri

Obogatite svoj boravak u Almayer hotelu s brojnim aktivnostima i posebnim iskustvima koje smo, zajedno sa svojim partnerima, osmislili posebno za Vas. Ponesite sa sobom nezaboravne uspomene na trenutke koje ste proveli u Dalmaciji, Zadru i Almayeru. 

Iskustvo umjetničke galerije

Iskustvo odsjedanja u Almayer Art & Heritage hotelu blisko je iskustvu boravka u umjetničkoj galeriji. Umjetnost, baština i dizajn su sastavni dio atmosfere Almayera, njegova okruženja i kulture. Napokon, brojne umjetnine izložene u javnim prostorima hotela i sobama, raspoložive su za kupnju.

Događanja


Prodajna izložba | Yolande Heijnen

"Selekcija radova" | Otvorena svaki dan 19-20h
Almayer Art & Heritage Hotelu predstavlja prodajnu umjetničku izložbu Yolande Heijnen, renomirane umjetnice, ilustratorice i dizajnerice s dugogodišnjom američkom...

Prodajna izložba | Hrvoje Marko Peruzović

"Selekcija radova" | Otvorena svaki dan 19-20h
Na umjetničkoj izložbi u Almayer Art & Heritage Hotelu trenutno su izloženi radovi hrvatskog umjetnika Hrvoja Marka Peruzovića. Ovaj svestrani umjetnik, slikar,...

Rezervirajte preko ove web stranice

Ostvarite dodatne pogodnosti

Najbolje dostupne cijene

Siguran postupak rezervacije

Savršena lokacija

Izvrstan restoran

Recepcija 24/7

Visoko personalizirana usluga

Usluge conciergea

Piće dobrodošlice

Adults only 12+

Događanja

Privatni zakup hotela

Umjetnička galerija

Posjetite nas na Instagramu

Almayer je prirodno fotogenično mjesto, sa skrivenim kutcima i okupan bojama vabi za fotografiranjem interijera, eksterijera, ali i vas - naših dragih gostiju. Pratite nas i označite s #almayerhotel, a mi obećavamo da nećemo prestati biti inspirativni.

Pratite nas: #almayerhotel