Almayer Art & Heritage Hotel, Zadar

Almayer iskustva

Istražite uvijek tako tajanstvenu i zavodljivo čarobnu sjevernu Dalmaciju. Obogatite svoj odmor u Almayeru brojnim posebnim iskustvima i uzbudljivim aktivnostima kojima naša regija obiluje. Obratite nam se s konkretnim zahtjevom i rado ćemo za Vas kreirati jedinstveni privatni izlet. Dopustite nam da Vas povedemo na autentično putovanje kroz prirodne ljepote Dalmacije, lokalne običaje, kulturna bogatstva i ukusne specijalitete. Uz savjete o destinaciji iz prve ruke i u pravo vrijeme, pobrinuti ćemo se da sa sobom ponesete nezaboravne uspomene na vrijeme provedeno u Dalmaciji, Zadru i našem hotelu.

Iskustvo mora

Ne postoji ljepši i romantičniji način upoznavanja Zadra i njegove okolice od onog s palube broda. Zadarski arhipelag, sa svojih 300-tinjak otoka i hridi, jedan je od najrazvedenijih na Mediteranu te nudi gotovo bezbrojne mogućnosti uživanja u nedirnutom akvatoriju.

Istražite Zadar

Želite upoznati 3000-ljetnu priču Zadra, istražiti njegovo bogato arhitektonsko, kulturno i gastronomsko nasljeđe, ali i upoznati njegovu sadašnjicu, ono što jest i što želi biti?

Aktivni odmor

Zadar je centar svih outdoor aktivnosti u cijeloj regiji a njegova kopnena okolica savršeno je mjesto za uživanje. Postoje brojne mogućnosti aktivnog odmora koje za Vas možemo organizirati u suradnji s našim partnerima.