Almayer Art & Heritage Hotel, Zadar

Smještaj

Istražite ponudu našeg smještaja, oazu udobnosti i profinjenosti usred zadarske povijesne gradske jezgre. Almayer se sastoji od trinaest udobnih dvokrevetnih soba smještenih u glavnoj zgradi hotela te u obližnjoj depandansi koja se nalazi s druge strane ulice. Sve su naše sobe profinjeno dekorirane kombinacijom namještaja izrađenog po mjeri, prekrasnih antikviteta i pomno odabranih umjetničkih djela koji naglašavaju iznimnu pozornost prema detaljima.

1ALMAYER HOTEL

Jezgra hotela nalazi se u glavnoj zgradi smještenoj u jednokatnici sagrađenoj davne 1863. godine u krilu puno starijeg srednjovjekovnog samostanskog dvorišta. Nakon temeljite rekonstrukcije, zgrada je 2017. otvorena kao hotel. Sastoji se od devet ekskluzivnih smještajnih jedinica, recepcije, vrhunskog restorana i našeg tajnog vrta. Sobe u Almayeru uređene su kombinacijom suvremenih rješenja i retro-šika, a originalna umjetnička djela daju im posebni ugođaj. 

2ALMAYER DÉPENDANCE ROOMS

Naše najnovije smještajne jedinice, Almayer Dépendance Rooms, nalaze se na 1. katu atraktivne povijesne kuće Bianchini. Izgrađena 1914. godine, u blizini Malog Arsenala, nasuprot glavne hotelske zgrade, preko puta parka, naš dio zgrade je prošao kroz temeljitu rekonstrukciju 2022. godine. Smještaj se sastoji od četiri elegantne i luksuzno udobne dvokrevetne sobe do kojih se može doći liftom, a sve su izravno povezane s hotelskom recepcijom i uslugom restorana.