Almayer Art & Heritage Hotel, Zadar

Događanja u Almayeru

Almayer pruža jedinstven i nezaboravan ambijent te posjeduje onu čaroliju koja će pretvoriti svaki događaj u nezaboravno iskustvo. Cijeli hotel ili samo jedan dio može se rezervirati za organiziranje takvog događanja. Osoblje hotela nalazi Vam se na raspolaganju kako bi osiguralo planirano odvijanje eventa s posebnom pažnjom prema Vašim pojedinačnim potrebama. Obiteljska događanja i godišnjice, romantična vjenčanja, fotografiranja, filmska snimanja, ekskluzivni eventi, koktel zabave, raskošne večere, poslovni sastanci i seminari, samo su neke od mogućnosti a izbor je vaš. Za više informacija i dogovaranje detalja molimo kontaktirajte nas elektroničkom poštom na info@almayer.hr.

Savršeno mjesto za vaša događanja

Almayer Art & Heritage Hotel pruža nesvakidašnje, nezaboravno i originalno okruženje koje magičnim dodirom svaku proslavu pretvara u nezaboravno iskustvo. Za takvo događanje možete rezervirati cijeli hotel, ili pak samo jedan njegov dio. Osoblje hotela stoji Vam na usluzi kako bi se pobrinulo da, uz stalnu ali diskretnu pažnju, sve teče glatko i prema planu.

KONTAKT

Ekskluzivni najam

Premda Almayer funkcionira prvenstveno hotel, u mogućnosti smo ponuditi i ekskluzivni najam cijelog objekta. Za organizaciju potpuno prilagođenog i personaliziranog događanja, ne postoji bolja opcija od najma hotela. Nudimo Vam priliku rezervirati prostor za Vaše privatne proslave ili grupna druženja. Uživajte u fleksibilnosti, povećanoj sigurnosti i diskreciji koje nudi boutique hotel rezerviran isključivo za Vas.

KONTAKT

Elegantna vjenčanja

Planirate li intimnu i romantičnu proslavu vjenčanja uz do 36 uzvanika na luksuznom odredištu, nema boljeg mjesta za proslavu vaše ljubavi od očaravajućeg Almayera i predivne stare gradske jezgre Zadra. Unajmite cijeli hotel s našim restoranom za svadbenu svečanost koja uključuje ekskluzivan smještaj, privatnu večeru od više slijedova s prilagođenim jelovnicima, te elegantnu zabavu. Saznajte više u našoj brošuri o vjenčanjima u Almayeru.

KONTAKT

Privatne zabave

Bez obzira slavite li rođendan, momačku večer, organizirate li okupljanje, veseli izlazak, intimnu večeru s obitelji i prijateljima ili proslavu bilo koje posebnu obljetnice, Almayer Art & Heritage Hotel je idealno mjesto za mala ekskluzivna okupljanja. Pomoći ćemo Vam u osmišljavanju raznih događanja, u potpunosti prilagođenih Vama i ograničenih samo Vašom maštom. Naš malen ali višenamjenski prostor zasigurno će postati mjesto u koje ćete se iznova željeti vratiti.

KONTAKT