Almayer Art & Heritage Hotel, Zadar

O nama

Sve nas je vodilo Almayeru

Putujući u različite zemlje i istražujući svijet, jedno uz drugo, sve nas je vodilo prema Almayeru. Prepoznavši potencijal zaboravljene kuće i dvorišta u srcu ovog prekrasnog dalmatinskog grada, trebalo su nam godine planiranja i obnove dok konačno nismo otvorili vrata našim gostima.

Ljubav prema dizajnu i baštini

Prostor se začas ispunio Irininom strašću za dizajnom i ljubavlju prema neobičnom i posebnom, te senzualnošću i minimalizmom naizgled aritmičkih detalja. Vjekoslavova strast za poviješću, zadarskom baštinom, prirodom i prije svega morem, preplavila je prostor pričama i energijom Mediterana. Upotpunjavajući jedno drugo, s velikom ljubavlju, stvorili smo utočište za znatiželjne putnike i iskusne znalce.

Mjera čovjeka

Mi na svom putu nismo sami. Naišli smo na veliki broj istomišljenika, počevši od dizajnera, umjetnika i kreativaca, obrtnika, lokalnih ribara i malih poljoprivrednika, preko našeg predanog osoblja, do svakog pojedinog gosta kojeg smo imali privilegiju ugostiti. Uvijek stojimo iza svojih riječi. Želja nam je pružiti čvrste temelje za život našim zaposlenicima, našim partnerima ponuditi jasnu poslovnu perspektivu te ugodno, poticajno i sigurno okruženje za naše goste. Svi koji s nama dijele iste vrijednosti i etiku postali su dio naših života. Almayer nas povezuje sve.

Zahvalnost

Mi smo “self-made” hotelijeri. S velikom smo strašću uspjeli izgraditi sve oko sebe i ispuniti prostor dušom i sadržajem koji će osvojiti svakog novog gosta. Stoga smo od srca zahvalni kada, u pravo vrijeme upoznamo prave ljude, bilo da se radi o našim posjetiteljima, zaposlenicima ili partnerima - sve redom ljudima koji razvijaju ili dijele naše vrijednosti. Oni su naša nepresušna inspiracija, ispunjavaju nas i obogaćuju.

Citat

“Mladost je sretna jer ima mogućnost vidjeti ljepotu. Tko god može vidjeti ljepotu nikada neće ostariti.” — Franz Kafka 

Ostanite mladi s nama, zaplovite u Almayer!